Rebecca & Fiona

Jag satt inne på facebook och fumlade lite, sedan för en stund sedan läste jag att Rebecca Scheja och Fiona Fritzpatrick kommer att spela på Trädgårn i Göteborg den 16e februari.
Jag vet inte vem jag ska dit med direkt, är inte så många i min kompiskrets som har hört talas om dem men jag hoppas att jag hittar någon så snart som möjligt. Vill ju gärna gå dit och se min släkting (Rebecca) spela. Skulle ha sett henne på NRJ i höstas med hade varken lust eller ork till det.
Biljetter till R&F finns att köpa på www.tickster.com för 195:-
Nu jävlar 2012!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-30 @ 02:16:07   

Torsdag

Nu håller jag på och städar mitt rum lite grann. Blir ett riktigt bra resultat faktiskt, anledningen till att jag fick ett sådant kick kan bero på att jag ska få besök av min kompis Rasmus på lördag och vill gärna att det ska vara fint tills dess. Vi ska ha för-krök innan vi sedan drar till bryggeriet på lördagen. Nyårs party och alla ska dit verkar det som. Hoppas det blir mycket utrymme med tanke på att det är så trångt på dans golvet.
Jag kanske ska berätta en liten hemlighet för er, men det kommer inte komma upp just nu. Kanske längre fram. :)
Taggad för nyår, då kör vi klackarna i taket!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-29 @ 01:23:01   

Nattens låt

Till er alla där ute som kanske är ute på fest, då tycker jag att ni ska pumpa denna låt i högtalarna så att fönstren spricker!


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-27 @ 01:30:27   

Imorgon ska pengar spenderas.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-27 @ 01:11:37   

Tack för alla gratulationer!

Ville bara fortsätta att tacka alla fina människor för alla gratulationer.
Vissa av er fick jag inte med i bilden men ni räknas ändå!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-27 @ 00:47:52   

Juldagen

Kom hem för en stund sedan efter att vart hos min syster och haft lite julfirande. Känns skönt att få komma bort till släkten lite. Jag fick verkligen inte så mycket julklappar iår med tanke på att det var dyra grejer och sedan att vid snart vuxen ålder så får jag allt mindre och till slut ingenting. Men jag fick åtminstone detta:
Plasma TV med dvd-spelare. Smycken. Smink väska (marc jacob's). Sängkläder. Två presentkort på HM & ginatricot. Pengar.
Ska jag vara ärlig så tycker jag att fylla arton år är fan åt helvete. Jag känner mig lite som en the sims avatar. Ena stunden är du en tonåring och behöver mycket hjälp ifrån allt och alla och i nästa sekund, ja då är du vuxen och får klara dig själv! Jag blev alltså vuxen på mindre än 24 timmar, ärligt talat. Nu har jag tillgång till mitt egna konto och kan börja använda mina pengar men jag vågar inte köpa något eftersom jag är så rädd för att det ska ta slut på två sekunder. Sedan så bor jag även i ett studenthem och måste betala över 2000 kr varje månad. Kul när man inte ens ha något jobb. Jag har vuxit upp alldeles för tidigt och jag är rädd. Riktigt rädd. Jag vill kunna vara en liten bebis igen i mina sparkbyxor och bli ompysslad men icke sa nicke.
Ser att det är många som längtar till att bli arton, det gjorde jag också. Man gör det främst för att då blir man fri och kan köpa sina egna cigg. Men vänta bara..........
Såhär känner jag lite att jag blir behandlad..
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-25 @ 20:03:39   

God jul!

God jul och gott nytt år på er alla läsare. Nu är jag på väg till min syster och ska fira jul. Sen till alla er som önskar sig iphone eller liknande i julklapp. Trevligt, men tänk på att inte använda kameran. Köp en systemkamera istället för ni ser ju på min bild hur kass den är.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-24 @ 15:52:52   

Min 18 årsdag

Min 18 års firande var perfekt. Bortsett ifrån att jag tyvärr blev förkyld. Jag åt med min pappa och syster inne på Bamboo i Göteborg. Bestämde mig för friterade räkor med ris och det var mycket gott och riktigt mättande för magen. Åt knappt upp allt på tallriken faktiskt.
Sedan checka jag och Elin in på hotellet, efter det stack vi och festade på bryggeriet. Här kommer lite bilder och videoklipp ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-23 @ 22:58:24   

The time is now!

Bara 5 minuter kvar tills jag blir 18!
Puss och godnatt - kramar! / Isabella
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-20 @ 23:55:15   

Magdalena Scheja

Idag blir det inte mycket till inlägg, ville bara gratulera min syster som idag fyllde 31 år!
Massor med kärlek till dig.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-19 @ 23:26:11   

Dagens låt!

Alesso & Sebastian Ingrosso - Calling (Original Mix) HD



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-18 @ 23:23:07   

3 dagar kvar

Jag vaknade upp precis, mobilen är urladdad, min rygg gör ont som pain in the ass och jag är svin-hungrig. Det första jag gjorde var att pallra mig bort till köket och vad får jag se då? Min frukost är borta! Någon av min inneboendes kompisar har gått och ätit utav min mat som finns kvar och jag har verkligen inga pengar till nytt förrens imorgon.
Smöret är slut och pålägget också, jag stod verkligen i köket och skrek för att jag var så förbannad.
Ställer mig även i foster-ställning just nu, orkar inte längre.
Nu vill jag bara sova ut och vakna upp på Onsdag morgon för då är det min födelsedag. ;) Då ska den spenderas med Barbie på Novotel och sedan Krogen.

Glitterfy.com - Playboy Bunny Glitter Graphics
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-18 @ 15:06:42   

Änuu ett gammalt klipp!

Detta klippet var inte igår, jag var tydligen med i bildagbokens snyggaste 2009.
Jag är med på:   2:03
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-18 @ 02:55:09   

Mitt gamla jag!

Man kollar runt på youtube kanalen och hittar en massa gamla klipp på sig själv.
Undrar nästan vad man tänkte på igentligen och hur tråkiga mina klipp var, jag sa till min pojkvän att alla videoklippen på mig var raderade när han ville leta upp dem. Jag ljög såklart för honom! ;) Vi får väl hoppas att han inte läser min blogg just nu. Men han kommer nog göra det förr eller senare.
Detta är ett klipp på mig för ungefär 1 år och 6 månader sedan.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-15 @ 13:00:24   

Regnar utomhus

Det regnar som bara den ute, jag klarar inte av en blöt vinter just nu. Vill bara att den fina vita snön ska falla ner ifrån himlen. Men tack vare allt så har nästan alla i min närhet gått och blivit sjuka pga vädret, klimatet och det är verkligen inte roligt.
Just nu håller jag på och städar min lägenhet lite grann eftersom min kompis Suad ska komma förbi en sväng imorgon och då får det ju inte se ut som vilken svinstia som helst. Det är mycket som händer denna vecka, imorgon är det utflykt med klassen men jag kommer inte vara med eftersom jag ska prata med en psykolog kl 11, torsdag är det film i skolan och på fredag har vi avslutning. Rätt härligt ändå ;)
Glömde nämna att igår natt piercade jag naveln igen, det gick till såhär att Elin hade gett mig en för tidig julklapp och då fick jag en navelpiercing utav henne. Hon vet mycket väl att mitt hål växt igen men tyckte att jag skulle ha det igen så det blev snabbt fram med en av hennes kanyler, in på mitt rum med en iskub (för att bedöva smärtan) och sedan trycka igenom. Blev chockad att det inte kändes ett dugg när jag tog hålet. Men det var väl tur det och nu har jag piercing igen!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-13 @ 23:43:18   

.

Jag brukar aldrig skriva om någon person på min blogg men ärligt talat, denna flicka behöver verkligen hjälp/vård!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-12 @ 23:26:17   

Boka tungpiercing

Nu har jag tagit mod till mig och bokat tungpiercing fast jag dör av skräcken av kanyler.
Minns för ett tag sedan då jag hade så dåligt immunförsvar och skulle ta blodprov så sa läkarna att det skulle vara ett litet stick i armen och sedan var det klart, roligaste var ju att dem hittade inga blodkärl i mina armar så dem fick sticka i båda och en i handen. Det var kanske så jag övervann lite av min rädsla. Annars hade jag aldrig bokat..
.. eller om jag spelade "Angry Birds" på min mobil medans dem grejade?
Jag ska göra min på UVX i Göteborg efter julbordet har jag planerat. Kostar också bara 400 kr med medel till.
Vet bara inte om jag vågar göra det, är så rädd för smärta. Men jag får se.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-11 @ 18:45:49   

Lördag i min lägenhet

Jag stannade inte hos min pojkvän hela helgen utan bara till idag tyvärr, kändes mindre roligt att komma hem till katterna och det gör ju inte saken bättre att Jelena och Elin just nu är i sthlm. Varför kan inte jag också få ha roligt? :( Mitt ex mamma (som jag har bra kontakt med) började skriva till mig om Nobelfesten vilket jag helt hade glömt bort. Känner att jag inte orkar göra ett smack längre, orkar inte ens göra dem sakerna som fick mig på humör innan.
Har bara ingen aning vad jag ska göra ikväll.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-10 @ 22:18:35   

Fredag

Nu sitter jag hemma hos min älskling i Kungälv. Bussen blev lite försenad och regnet bara öste ner, Gustaf smsade mig och sa att han inte kunde möta upp mig i Kungälv så fick gå själv (trodde jag), Men efter ett par hundra meter så mötte han upp mig med ett paraply. Tack och lov för det liksom även fast jag var så irriterad. Han står i duschen nu och jag sitter och bloggar lite, men nu är han klar så måste dra. Ha det gött ;)
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-09 @ 19:02:44   

Stenungsund

Lösögonfransar ifrån Depend och strumpbyxor blev min lilla drog idag! ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-07 @ 23:13:27   

Spa kväll med Elin.

Måndag morgon i skolan, senare så stack jag och min sambo (Elin) ner till torget och handlade lite. Kollade runt i en massa affärer och jag känner mig taggad för att handla alla julklappar till mina vänner + pojkvännen. ;) För en stund sedan så fixade jag Elins naglar och hår, blev ett jättebra resultat. Känner nästan att estetlinjen absolut inte riktigt är min grej utan att jag skulle valt stylistlinjen. Eller?

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-05 @ 22:31:26   

Seg söndag

Känner mig så fruktansvärt seg idag.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-04 @ 16:39:01   

Julkalender

 christmas Glitter graphics
Jag glömde göra ett inlägg om Julkalender.
Det är tydligen såhär att min fd. Bildärare Andreas "Hjälte" Björkdahl har gjort en egen julkalender och den handlar om 80-tals tips.
Tycker den är väldigt rolig och mycket intressant, älskar även hans kalenderöppning som är lego.
Med denna fina julstämmning på min blogg (med snöflingor) så lägger jag upp klippet:
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-04 @ 00:50:18   

Låt - Medina "Addiction"

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-04 @ 00:31:37   

Pumps

Godkväll.

Har inte bloggat på ett bra tag men känner att jag har lite mera frihet då. Jag orkar verkligen inte hålla på och sitta vid "CHA CHA BLOGGEN" i all oändlighet och bara skriva om mitt internet som jag gör i nästan vartannat inlägg.
Som ni vet är det inte långt kvar tills min födelsedag och har vart ute på torget och kollat lite och hittade en fantastisk outfit som är perfekt för mig.
När jag letade efter Wasabi ( som oftast brukar gosa inne i Elins gaderob) så var jag även tvungen att testa hennes pumps som låg där inne. Dem var i st. 37 och det är den storleken jag bär men fyfan vad dem satt åt, jag kunde inte gå i dem över huvudtaget. Skor ifrån nelly.com rekommenderas ej!
Men och andra sidan tycker jag själv att jag får snygga ben i dem.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-03 @ 23:42:52   

Slutade kl 15 idag.

Men kom hem runt kvart i 4 istället, eftersom puckot hade glömt nycklarna så jag kom tyvärr inte in i lägenheten.
Då passade jag på istället att boka in tid hos frisören i Stenungsund, en håruppsättning där skulle gå på bara 300 :- och det är sjukt billigt eftersom vissa andra skulle ta ungefär 700 för det. Min frisör heter faktiskt Isabella och hon ska fixa håret på min födelsedag, så jag fick i uppgift att hitta en bild på en frisyr. Hmm.. mycket svårt.
Jag har lite förslag på några av dessa:
NR: 1
NR: 2



NR: 3




Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-01 @ 17:47:23   

Dagens garv i december.

Tycker det är så komiskt att alla byter bloggar nuför tiden, var faktiskt inne på några fd vänners bloggar (ifrån Kungälv) och fick mig ett litet "evil laugh". Alla dem har bytt till Nattstad. Det jag mest syftar på att om en av dem tjejerna byter till Nattstad så byter ALLA efter en vecka. Så jävla pinsamt! Jag tycker att NATTSTAD är en riktigt skitsida. På vissa datorer så funkar den inte alls, dem säger att dem ger betalt men summan är mycket liten, jag får inte betalt för att blogga på blogg.se men jag har åtminstone RÅD att ha kvar den till skilland ifrån dem. Hade tänkt att lägga upp en liten diss-bild men jag får inte fram den via bloggen just nu, tror nog att den har lagt av ett litet tag. ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-12-01 @ 13:30:52