Ett slut för mig.

Jag vet inte om detta kommer som en chock för er därute. Men det tog slut mellan mig och Alexander igår. Det går inte beskriva hur dåligt jag mår. Att förlora e sådan perfekt kille är ju helt offatbart för mig.
Han hade verkligem allt som jag önskat mig, han är också väldigt mogen för sin ålder dessutom och väldigt snäll.
Jag kände att det högg i hjärtat när han skulle berätta sanningen för mig. Tårarna bara sprutade fullt ut, jag var så otröstlig. Ena sekunden älskade han mig och sen så var jag helt plötsligt alldels ensam.
Det som gjorde mig ännu ledsnare är när jag fortfarande kallade honom för älskling. Hur fan ska jag kunna säga hans namn när jag  sagt älskling till honom i snart ett år?
Vi hade också många fina minnen ihop, satt och åt god mat på båt, kina restaurang, filmkvällar, gå på kvällspromenader.
Men vad kommer hända nu?
Jag kommer gå på egna kvällspromenader, sitta på restaurangen helt ensam utan någon jag kan hålla handen i och berätta för hur mycket jag älskar denna personen. Han var en del av mig.
Jag hade tänkt planera så mycket med honom i sommar och hitta på en massor med kul, nu är alla drömmar i kras.
Tog moppen ut och sitter hemma hos en kompis nu och skriver inlägget, Jag hade velat skriva ett helt A4 papper på allt. Men så trött som jag är så orkar jag inte. Det finns ju faktiskt en hel del att skriva om.


Dem här händerna kommer nog aldrig mer att vidröra varandra igen. :(
Jag känner mig faktiskt som världens sämsta flickvän, att jag inte gjorde tillräckligt eller kanske inte dög för honom direkt. Men av alla människor jag har träffat så är det absolut ingen som kan mäta sig med Alexander.

Alex! Om du nu läser detta så vill jag bara berätta för dig hur mycket du har betytt för mig och jag är hellre ensam än att vara lycklig med någon annan. Så jag vill bara säga att jag älskar dig så mycket!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-06-28 @ 04:45:25   

Smygbloggar.

Hejsan allihopa! :D
Skrev i förra inlägget att jag inte kommer att blogga så mycket eftersom jag ej gör det på min semester + ej tillgång till nätverk i mitt studenthem.
Min sommar är inte så fantastisk rolig. Mitt fritidskort är stulet av någon fattig tjej och jag pallar fan inte lägga ner 600 kr på ett nytt kort, Solen skiner inte som den ska och sommaren är lite kyligare än förra året,
Jag har badat 1 enda gång i sommar, jag har inte ens solat utan kör bara på brun utan sol, jag har suttit hemma. Känner mig lite som ett emo just nu. Alexander åker till Cypern snart och blir nog brunare än mig antar jag. Börjar blogga regelbundet mellan den 18:e - 20:e augusti igen.

Men som sagt kanske det blir lite bloggande.


Jag och Sara. Sara tog ju studenten iår i floristlinjen på MUC


Passar även på att slänga upp en bild på min pojkvän Alex, hoppas han ej läser min blogg eller har någon som tjallar för då ligger jag nog risit till, hehe!    ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-06-25 @ 15:25:50   

Ha en skön sommar!

Hoppas ni får ha en skön sommar med sol & bad i 25 grader!
För vissa av er kommer betygen också. Såhär reagerade min syster :



Lite sommarbilder bjuder jag på!





OBS! OM NI VILL TA DEL AV MIN AVSLUTNING SÅ LÄGG ÄVEN TILL MIG PÅ FACEBOOK: Isabella Scheja




Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Isabella | 2011-06-09 @ 10:54:10   

Kanske mitt sista blogginlägg.

För sedan så går jag faktiskt på semester, jag slutar ju imorgon kl 9.
Smörgåstårta, sedan fotografering ute i det äckliga regnet. Min pappa och min syster kommer anlända till skolan ungefär kl 11.
Har inte skaffat mitt internet så synd som det är så det kanske blir mitt sista blogginlägg och jag kommer börja igen till hösten. Okej, lite bloggande blir det väl i sommar. Men jag vet ju aldrig när.
Hur som helst så fixade jag mitt hår lagom till skolavslutningen och vart inne på mysiga kondomeriet i Göteborg och köpte några små söta ishjärtan som man lägger in i frysen för att sedan ha det i dricksglaserna. Det bästa var ju att dem kostade 2kr/st. Billigt va? :D







Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-06-09 @ 10:15:14   

Wasabi



Skönheten och rådjuret!   Min katt är sååå nyfiken:D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-06-07 @ 09:52:31   

Kungälv hemma hos Cecilia,



Jag skulle ha träffat en annan idag men han skulle på en begravning (vilket han ljög om). Såg ju honom med en annan människa i Kode så blev lite arg. Ringde cissi så hon fick hämta upp mig och är nu med henne en liten stund. Så sällan man träffar människan ju!
Om ungefär en timme så drar jag hem till Hallerna och ska möta upp Alex. Hade tänkt att ha mysig filmkväll och kollar på Toy Story 3 och Jalla, gamla godingar!;)
Höres.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-06-05 @ 17:09:05   

4 juni

Sitter hemma hos Lisette och bloggar lite, fått lite lov nu så inget bloggande och jag undrar nästan hur det kommer att gå när det blitt sommarlov för min del.
Jag har faktiskt inte gjort så mycket det senaste tiden. Bara vart hermma och tagit det lugnt tillsammans med min älskling.;)
Skulle hälsat på en vän tyill mig idag men blev lite ändrade planer så träffade på Lisette och ska stanna över natten hos henne idag eftersom jag inte kommer att komma hem pga tågen som går så sällan på alla helgerna.
Så upp kl halv 8, ta tåget hem sedan en massa byten för ska hem och kolla katten och sen åka till Kode och träffa en vän till mig så imorgon kommer det bli en himlans ståhej!




Mina bruna linser, usch man ser verkligen hur stora dem är på mig eftersom man ser ju mina blåa, Kalla mig för puppy för det spelar ingen roll.


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-06-04 @ 23:26:05