isaschejas.blogg.se 1 år!

Innan jag går ut och tar min godnatt-cigg så vill jag bara passa på och gratulera min blogg som har fyllt 1 år idag. Tiden har gått väldigt fort kan man lugnt säga, jag hoppas att jag kommer få mer tid till den då småningom och jag har även pratat om videoinlägg, outfits med m. Men det kommer. Jag hoppas på en trevlig kväll och min blogg säger nu godnatt till er alla!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-11-29 @ 23:51:23   

Blogg.se app!

Nu har jag börjat bloggen via iphone så att jag slipper gå till datan och lägga in alla bilder och föra över, detta blir mitt första inlägg ifrån appen! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-11-29 @ 00:12:50   

Andra dagen i advent

Äntligen så fick jag fyr på min blogg!
Mitt internet vill inte funka så fort jag ska blogga, då lägger den av helt så bli inte besvikna för att jag ibland inte bloggar på vardagarna. Internet är boven i dramat så att säga.
Något som gör mig riktigt förväntansfull är 1a december, 23 dagar närmare jul, 20 dagar närmare till min födelsedag och julkalendern drar igång.
Jag törs inte se den, förra årets var ju en flopp dvs "hotell gyllene knorren". Handlingen var nästan densamme som Mysteriet på greveholm fast en super-kass uppföljare. Iår kommer "Tjuvarnas jul" och jag har inte hört någon fågel som viskar i mitt öra att den ska vara bra än. Det återstår att se.
Är igång och skriver en önskelista till jul, lägger upp den på bloggen om en liten stund.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-11-28 @ 18:24:55   

Modellfoto

Modell: Isabella Scheja Helliksson .       Plats: The studio, Göteborg 2008
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Isabella | 2011-11-24 @ 22:53:08   

Tatuering/Piercing

Pappa tjatade lite på mig om en tatuering häromdagen.
Känner mig att jag ligger i mitten på vad jag vill och inte vill göra, kanske en piercing istället. En tatuering har man kvar hela livet och en piercing kan man ta ut och få bara ett litet ärr där den en gång har suttit. Har sådan beslutsångest över detta. Jag vill men endå inte.
Jag funderar på att sätta skytten på skuldebladet, eller sätta tillbaka min navelpiercing för 311: gången?
Jag tror nog jag väljer naveln tills vidare men jag är så less på att kroppen stöter ut den hela tiden. Förstår inte det svåra problemet igentligen. Ska jag pierca mig så långt in det går (så att det når magsäcken) för att den ska sitta?...
Men jag ska försöka att knarka infektionsmedel så mycket som möjligt för att kunna hålla den på plats.
Här kommer lite bilder på mina navelpiercings. Enjoy! Tyvärr så fick jag ta ut min för ungefär en månad sedan.
........  ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-11-24 @ 16:25:19   

Gud vad jag är lycklig nu

Min syster ringde mig runt 16-17 idag och jag frågade lite om det fanns rum ledigt på hennes hotell och det fanns det. Gud jag är nog världens lyckligaste människa just nu.
Jag vet inte om det är många som brukar fira sina 18 årsdagar på detta sättet, men sak samma. Jag har fått min vilja igenom och nu återstår bara Limouisinen och någon fin krog i Göteborg.
Syster sa att hon hade hittat en krog i Göteborg men hon har fortfarande inte visat mig den/hemsidan så jag känner mig lite osäker, hon skulle mejla min pappa om det och antagligen ska vi också äta på kinan. Hmm, det är mycket som behöver planeras nu.
Just det ja! Jag måste få tag på min gamla frisör Nina för att fixa mitt hår. Bara 27 dagar kvar.
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Isabella | 2011-11-23 @ 20:56:46   

Det är ett jävla liv...

Här hemma är det ett jävla liv.
Lite för mycket folk, stökigt, julpynt med mera. Första advent faller in nu på söndag och nu är det bara 1 månad kvar till min födelsedag.
Detta slog mig faktiskt igår - jag vill inte bli 18, jag vet inte varför men jag vill inte det. Inte än i alla fall.
Jag vill nog kanske vara barn för evigt istället.
Det är mycket jag inte vill men som jag faktiskt inte kan ändra på.

Men jag måste återgå till mitt julpynt och städning. Men först ska jag ta och äta en Mango!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-11-21 @ 15:56:01   

Fredag

Jag orkar inte skriva, internet åker snart i backen kan jag tala om för er!
Är så förbannad att jag kan spy. Betala flera hundralappar i månaden för ett internet som är lika seg som en a - traktor i trafik.
Jag har inget att skriva om just nu förutom att jag ska till min älskling imorgon så det är just nu det enda jag faktiskt ser framemot.
Just nu är jag bara så förbannad!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-11-18 @ 22:40:22   

Onsdag

Varför kan dagarna inte bara gå fortare, eller det gör dem ju iförsig. Man kommer hem ifrån skolan vid 2 tiden ungefär och sen när man sitter vid datorn i ungefär 20 minuter så faller natten in. Bara 35 dagar kvar till min födelsedag och jag kan verkligen inte bärga mig, vill bara vara myndig nu och ha lite mera frihet.
Fast igentligen så är det ej så kul att fylla 18, du får liksom betala dina räkningar själv och sedan hyra på studentboende även fast du ej har pengar.
Hoppar snart in i duschen och ska sedan sova tungt.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-11-15 @ 19:33:21   

Fyllekväll?




Kom hem runt 6 tiden till Stenungsund.
Sitter inne på mitt rum just nu och hör mina kompisar som har druckit ett och ett annat glas öl, kul när man knappt dricker något och får lyssna på deras skrikande och intima skämt. Tur att man alltid kan ringa sin pojkvän och bara prata en stund ;)
Men jag kan bara inte förstå att alkoholen kan göra så mycket.
Känner för att gå ut, men vill inte.
Känner för att hitta på något (tidsfördriv) men har ingen fantasi.
Nu verkar det som att alla är back to normal again, alla ska nog gå och lägga sig nu tror jag eftersom vi har skola imorgon biti.
Jag har ingenting på hjärtat just nu, kommer nog mera imorgon.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-11-14 @ 21:54:18   

Helg!

Nu är det helg och säkerligen inget bloggande för mig.
Att göra ett inlägg på min blogg ska inte behöva ta en timme? Men tyvärr är det just det de gör. Har mobilt internet ifrån 3 och hur jag än använder google chrome (som tydligen ska gå snabbare) så är hastigheten fortfarande densamma.
I alla fall så gick jag till skolan ungefär vid 11 tiden. Pluggade lite matematik och sedan skulle jag ner till torget och göra ett par ärenden. Var igentligen tvungen att stanna kvar till kl 15 för att kunna jobba lite med webdesignen men jag har ont om tid så flyttar över det så att jag har på torsdag och fredag.
När jag var på väg ner till torget så skulle jag ta bussen till vårdcentralen och hämta ett intyg så frågade jag Busschauffören när han skulle åka. Han sa: Jag åker om 20 minuter. Okej då går jag väl ner till torget tänkte jag. Då stängde han dörrarna och vägrade öppna för mig. Han sa du hinner inte, jag sa jo. Och efter många "JO" och "NEJ" så sa han att han skulle åka om 2 minuter.  Kände mig blåst, men samtidigt skrämd för att han halvt flörtade med mig.
Folk som arbetar inom Västtrafik är läskiga typer!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-11-11 @ 16:23:40   

Gamla godingar

Lite roligt att hitta sådana bilder på mig ifrån 2006/2007, kan inte förstå hur mycket man har förändrats.

2006



2007



IDAG 2011!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-11-10 @ 22:01:57   

Lite natthumor! (pokemon)

Förlåt, men jag har en väldigt sjuk humor faktiskt. ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-11-09 @ 00:43:12   

Tisdag morgon.

Efter många om och men så kan jag blogga. Är så less på mitt internet, verkligen!
Tog hela kvällen att försöka ens gå in på blogg.se och kunna blogga nu är klockan mycket och jag ska gå och lägga mig så då funkar internet helt plötsligt, känner att vi börjar bli lite ovänner me and my internet from 3!.
Jelena och Elin kom precis hem ifrån Göteborg där Elin mötte upp Jelena som kom med flyget ifrån stockholm.
Nej usch jag måste verkligen lägga mig och sova nu. Hörs av mer på dagen!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-11-08 @ 01:07:12   

Såhär kommer ev min 18 årsdag se ut!

Mina planer för min 18 årsdag:
Jag och en vän till mig kommer att vänta på en limousine som ska hämta oss i Stenungsund. Checka in på Novotel i Göteborg ( om det finns rum ledigt ), sedan ut och äta på en av dem finaste restaurangerna i trakterna (oklart vilken). Efter restaurangen så är det presentöppning och sedan ut på krogen (också oklart vilken), in på hotellet för att sedan sova. Sedan vaknar vi upp med världens bakfylla, packar allting och sedan checka ut ifrån rummet.
Tog inte kort på hotellrummen, utan nere vid receptionen och såhär ser det ut:
Limousine ifrån "best elite limo" som jag kommer att åka i till hotellet.   http://www.bestelitelimo.se/
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-11-06 @ 22:06:01   

Söndag

Kom hem för ett tag sedan ifrån Göteborg. Mysigt att kunna umgås med syster igen och allt har vart så bra hela helgen med barnen.
Min systerson Tim och jag spelade Nintendo mest hela helgen och han gillade tydligen att lukta på mitt hår och han svimmade nästan så gott det luktade sa han. :) Men tyvärr fick jag inga snälla kommentarer ifrån honom då han sa att jag är kass på Super Mario.
Men jag och systers familj var inne på frölunda torg och handla lite saker. Syster köpte en pälsscarf till mig ifrån Gina (skitsnygg!).
Träffade Atheer en liten stund på terminalen i Göteborg och pratade, har inte träffat honom på över 1 år och det känns jättebra att få det gjort.
Nu sitter jag äntligen och bloggar framför min kära dator, märker att ni har saknat mig en del!
Min Marc jacobs som jag fick utav syster när hon var på tripp i Hong Kong. En sådana ligger på 6000 kr annars, vilken tur att detta var en fejk hon köpte. ;)
Såhär kan man se ut idag också.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-11-06 @ 21:45:33   

G Ö T E B O R G

Om 10 minuter ska jag ner till bussen och sedan åka in till Göteborg, har inte gjort det sen i somras.
Har nog inte haft tid till det, ska spendera helgen tillsammans med min syster Magdalena, hennes pojkvän och två barn. Mina små änglar!
Jag tvekar på att jag kommer att blogga under helgen eftersom jag vill spendera all tid med dem men annars så finns jag ju på facebook dygnet runt eller på sms ( till er som har mitt nummer ).
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-11-04 @ 15:01:09   

Röyksopp



Jag älskar verkligen Röyksopp, så skön musik som jag alltid brukar lyssna på oavsett vilket humör jag är på. :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-11-03 @ 18:49:43   

Kärlek

Jag vet inte om ni har denna känslan men för mig gör det ont när jag ser folk pussa varandra, håller varandra i handen. Jag blir rättare sagt helt gråtfärdig. Det sätter sig som en vass kniv i hjärtat.
Önskade att jag också kunde ha det så, bara ha någon att dela sitt liv med. Jag klarar verkligen inte av att leva ensam och inte ha någon att mysa med. Jag vill ge killen allt i hela världen och pyssla om honom så mycket som det bara går.
Det är en känsla jag vill kunna ha varje dag, vara kär, veta att jag är älskad.




Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-11-03 @ 18:17:32   

Ansiktsbild



Kändes bara som jag hade brist på egobilder, kommer med nya bilder så småningom. Både ansikte och helkroppsbild :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-11-02 @ 13:27:56   

Tekniskt fel med internet

Ett inlägg som gjordes igår: Nu har jag kommit hem ifrån Hasselgården, riktigt trevligt var det.
Jag packar upp fortfarande. Har så mycket kläder och skit och funderar på att slänga det mesta som jag inte använder (eller alternativ: lägga dem i svarta sopsäckar så länge). Ska jag vara ärlig så vet jag inte om jag vågar packa upp allt eftersom detta är 3e gången jag flyttar så är även rädd för att det någondag ska bli den 4e. Men det kommer ju bli det efter att jag tagit studenten. ;)

Samtidigt som jag bloggar så hör jag Wasabi fräser och morrar mot dem andra små katterna. Tycker ju nästan synd om dem som får dras med denna bitch. Men men som sagt, hoppas att det blir bättre med tiden.
Köpte även min kavaj på Cubus idag men det är inget ni kommer att se på kort nu för jag orkar verkligen inte med att fotografera den så fixar detta imorgon när jag har mer tid och lust så att säga.

Min sambo Elin som bär Wasabi hem till sig.







Mitt kök ifrån förra lägenheten, påsarna är bara en massa skräp så inget som skulle med bort. ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-11-02 @ 13:17:06   

Flyttat in.

Har flyttat in till Elin nu.
Mysigt är det men tyvärr så kommer katterna inte överrens med varandra men jag får nog ge dem lite tid så att det kan bli bra, hoppas jag i allafall.
Har så mycket att packa upp så vet inte om jag orkar göra allting idag, funderar faktiskt på om jag ska ner till Cubus en sväng och köpa min kavaj som jag kollat på väldigt länge nu. Kostar bara 299 kr så det blir ju världens bästa kap för mig.  ;)
kommer att blogga mera ikväll efter cubus och gården. Höres!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-11-01 @ 17:26:26