Hos Elin

Sitter hemma hos Elin Barbie i Stenungsund.
Kom precis hem efter en dag vid stranden, vädret var ju helt underbart och det var ju lika varmt som en ångbastu inne på hennes balkong. Så vi bestämde oss för att dra ner och ta oss ett dopp, men vad hände sedan tror ni? Det ösregnade ner utav bara helvete, tog skydd inne på donken. Beställde lite mat och kollade på dryga/äckliga kungälvsbor som var där. Usch fy och blä!
Nu blir det ingen bild för mig för nu ska jag ut och ta en smoke. ses!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-07-23 @ 19:22:43   

Bellanotché

'


Jag föredrar helt naturell look!
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Isabella | 2011-07-21 @ 00:52:28   

Jag må vara en trött bella..

Morning! Eller jag menar go kväll, sitter borta i kungälv inatt och ska sova hemma hos C. Känner att jag har dissat henne lite grann eftersom jag hade ett tag lovat en träff med henne men blit sjuk ett tag.
Usch för denna fula designen, yeah jag ska köra på en lite mera pampigare design och ev sno med mig daddys systemkamera, vi snappar nog allt en bild på dett! ;)

Det finns ju en designhemsida där vissa designer är gratis som jag kan ta del utav, men om jag får erkänna ett snäpp så är vissa av dem rent utsagt skitfula tyvärr, det tar tid att hitta den rätte (som pojkar etc.).
Designerna kan ni även hitta här: http://www.bloggdesign.nu  ( du måste vara medlem för att kunna ta del av designerna!)



Mhm, jag kan definitivt inte få nog utav dig.




Jag är utav en SKYPE vimlare just nu. Använder det varje dag, men dessa killar vettefan vart dem kommer ifrån. Några försöker testa mina gränser och att göra narr utav mig, dem verkar ju inte klara det så bra alltså. Här tycker dem att det är helt okej att byta namn på chatten. Jag bockar och bugar för dem 2 fina namnen jag fick!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Isabella | 2011-07-21 @ 00:45:25   

Godmiddag

Jag har haft en sådär sommar nu det sista, blivit lite bättre men det är inte mycket som har förändrats.
Jag har mått lite dåligt me allt klängande just nu så jag har gått ner 8 kilo(!!) ungefär.
Man får inte heller någon hjälp på traven dvs en massa stöttande.
Ryggproblem, smalare, solbränna, Usch fy och blä. Jag har verkligen inget roligt att berätta för er. :(

Dessutom åt jag min första Sushi denna månaden, åt 10 bitar och fyfan jag trodde verkligen att jag åt 5 portioner. Allt har liksom satt stopp för mig.
Jag vet inte vadf jag ska ta vägen. Känner nästan att detta håller på att bli en deppblogg.

Fick en rejäl brännskada i Varberg förra vecka, men hade ingen bild på min flagnande hud. Snappade en bild på självaste badstället.




Fixade även till min navelpiercing igen, kroppen har ju alltid stött ut den men det senaste så har den nu hamnat på rätt plats!


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-07-13 @ 17:15:05   

Svenshögen

Försöker reparera mig, försöker göra andra saker , men kan inte sluta tänka på den underbara tiden jag hade tillsammans med dig. Aldrig! :(

Sitter hemma hos Lisette och försöker klara av en vardag som inte går så jäkla bra.
Vid 19 tiden så ska jag ev dra ner och träffa upp en vän för att fota utsikten över Kungälv, första gången på flera månader som jag är där nu så tycker det vore dags nu så inte staden sprängs i luften för säkerhetens skull.
Den enda som jag önskar var med mig nu är Alex, jag vet fortfarande inte hur jag kommer klara mig utan dig! Du finns i mitt hjärta och kommer aldrig att ersättas av någon.



Funderara nog på att bli brunett igen, dessa kort togs när jag var 15 år gammal år 2009.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-07-01 @ 14:47:57