P A C K Å S N A

Jag har fortfarande inte tid till att blogga, jag vet inte när jag är klar med packningen men jag hoppas på om några timmar i allafall.
Det är antingen idag eller imorgon som jag flyttar hem till Barbie och Jelena. Jag hoppas bara att allting går bra med tanke på att hon har två katter i lägenheten och jag har ju min lilla bitterfitta så vi får se om katterna kan komma överens med varandra.
Nej, ska göra min blogg roligare med bilder, byta header och design med mera.
Sen så är det inte långt kvar till min 18 årsdag. Måtte dagarna vara så långsamma?
Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-10-31 @ 01:44:34   

försov mig igen!

Jag vaknade upp 12:20, försov mig till skolhelvetet igen.
Detta får ju absolut inte bli någon vana men det har ju gjort det, får skaffa mig en liten större väckarklocka istället för att använda på mobilen.
Jag har ju tyvärr fått så hög frånvaro pga mitt virus och sen vill läkarna inte ge mig något intyg och jag vette fasiken inte vad jag ska ta mig till. Det roligaste är ju att skolan inte riktigt bryr sig om jag vart borta en vecka men det blir ett jävla hallå om jag försover mig.

Ska jag vara riktigt ärlig så trivs jag inte i skolan, eleverna där är helt underbara men det är lärarna jag har problem med.
Synd att man redan har haft vattkoppor, hade då faktiskt funderat på att jävlas med dem och gå till skolan med det. Ju äldre man blir ju farligare är det, det finns ju vissa folk som kan dö utav det.


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-10-28 @ 13:21:38   

KONST!





Kvinnan på bilden är ej klar ännu!


Mina små underverk i bildsalen
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-10-26 @ 00:39:24   

skolfotot



Ni ser väl mig antar jag? Ser lite lustigt ut att det går ner på mig med mina 160 cm.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-10-26 @ 00:28:33   

Försov mig.

Usch, jag vaknade 07:45. På 1 timme så skulle jag städa, äta frukost, locka mitt hår, sminka mig och you name it. Det går liksom inte och blev precis klar nu och då gick min buss så får vänta tills klockan är 41.
Hoppas skolan inte klagar på mig bara.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-10-24 @ 09:12:36   

Är svinarg!

Första gången jag bloggar på ungefär 4 dagar nu.
Jag har bara inte orkat som sgt men ska nu börja uppdatera mera för er alla! :)
Vet ni vad? Jag kommer att flytta igen.. för andra gången i veckan.
Blev rätt så piss off pga att det är två Nösnäs elever som ska bo i min lägenhet och eftersom dem inte går på vår skola (som har rätt till lägenheterna i hasselbacken) så tycker jag inte att dem har någon rätt till att flytta in och sen sedan kickar skolan ut mig för att dem ska flytta in så jag kommer att flytta in hos två andra på skolan, Jelena och Barbie. Men skolan vill ju som sagt bara ha in brudarna för pengarna. JÄVLA FITTOR!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-10-23 @ 22:18:38   

bloggpaus

Nej, jag har inte bloggat på ett par dagar faktiskt.
Jag har haft en massa annat att göra att jag helt enkelt har glömt bort blogg.se  . Ska jag vara ärlig så vill jag flytta, vart vet jag inte. Det finns ingen annanstans att ta vägen så att säga. Kanske till Helsingborg, Strömstad eller Jukkasjärvi? Vart fan som helst bara jag kommer bort ett litet tag. Jag känner att jag behöver en lång semester ifrån allting.
Jag hoppas att jag kan vara mig själv utan att bli utstirrad, jag heter Isabella och jag är stolt över att vara mig själv och inte som alla andra tjejer som ser likadana ut allihopa.

Förlåt, jag kände att jag behövde få prata ut lite grann.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-10-19 @ 23:52:56   

Blogg.se = flippat ur?




Hm..
Jag blir väldigt fundersam på blogg.se . Min statistik krånglar sig hela tiden och jag vet inte vad som har hänt. I en vecka så visade den bara statistiken från förra veckan, alltså så har den inte uppdaterat sig så bra och nu är den borta. Det var ju samma som jag berättade om min design som jag inte kunde förrens efter ett par dagar.
Gud vad alla ska bråka med mig, internet och jag verkar ju inte ha någon relation till varandra alls antar jag?
Imorgon är det dags för mig att komma tillbaka till skolan och jag mår mycket bättre än på riktigt länge så jag hoppas att jag kan komma igång rejält med allting nu och inte sitta och tänka på allting, kanske ev göra en förberedelse varje söndags eftermiddag om det.
 Sen på tisdag kommer det 2 nya tjejer ifrån Nösnäs gymnasiet och ska spana in lägenheten jag bor i och gissa om jag har städat som ett as för att det ska se bra ut?

Känner att det gick rätt fort att skriva detta inlägget idag, jag sitter och lyssnar på Röyksopp och daft punk så det kanske är därför att det funkar så bra.
Men jag hoppas nu på något riktigt bra i veckan så inte allt bara kollapsar.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-10-16 @ 17:43:09   

Natthumor!


Natthumor som jag inte kan sluta garva åt! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-10-16 @ 03:12:46   

Fredag




Hejsan!
Nu är jag äntligen på bättringsvägen och ska få gå till skolan på måndag, mina provsvar verkar nog vara negativa ifrån sjukhuset för jag har absolut inte hört något ifrån dem ännu ( jag testade för astma och en massa andra saker). Den ultimata hostan kanske beror på den förra rökningen.

Jag har städat lägenheten i 4 dagar nu och jag kommer då aldrig någon vart. Jag vet inte ens om jag orkar bo kvar för att jag skäms så mycket över den, den är ju inte snygg någonstans och hur bra än man städar så blir det ändå ingen skillnad så att säga.
Ner till torget om en stund och fixa fritidskort så jag kan åka och handla i Göteborg någon dag. Bloggar ev lite senare :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-10-14 @ 14:29:33   

Rummet

Jag lider utav sömnlöshet.
Jag har därför inte orkat blogga, tog bara ett enda kort på rummet ( vardagsrummet) där jag nu bor i.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-10-13 @ 18:17:08   

Gamla minnen

Sitter och kollar igenom youtube såhär sent på natten.
Hittade ett klipp på förra årets raggarcrusing i Kungälv och jag fångades på bild, åkte i en cadillac (ljus grön,blå).
Man ser inte så mycket utav mig med tanke på att jag var osocial och pratade i telefon. Var även brunett då.

Vi kommer in på 3:48 - sen pausar du på 3:56 så ser man lite utav mig. Den som kör är en nära bekant (Morgan) och pappa som sitter brevid!


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-10-12 @ 03:14:50   

FLYTT

Förlåt för en dålig uppdatering. Håller på och flyttar in i vardagsrummet för att två tjejer ska kunna få plats i studentlägenheten. Kommer att ta ett foto på det imorgon så ni får se det hela!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-10-11 @ 18:54:22   

Brun utan sol.



Duschade för en liten stund sedan, passade på att göra mig fin och använder brun utan sol för att kunna hålla mig fräsch och inte se ut som snögubben.
Använder sjukt bra produkter och får rätt så bra resultat, billigt är det också.
Brukar alltid skrubba kroppen när jag duschar och det rekommenderas om du vill ha bästa resultat. Utan skrubb så får du fula fläckar.
Då använder jag Anatomicals skrubb med ananas doft. Efter duschen så ska man alltid torka sig noga och sedan lägga på brun utan sol och då använder jag Self Tanning Lotion doftar avocado) och smörjer in hela kroppen med.
Dessa finns att köpa på KICKS.



                     Anatomicals  79 :-                                          Self Tanning Lotion 85 :-
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-10-09 @ 21:43:20   

Deprimerat.

Har vart lite deppad idag, suttit hemma och bara tagit det lugnt.
Suad skulle komma hem till mig och prata av sig lite och då ligger MRS Scheja Helliksson och stensover kl 1 på dagen.Vaknade upp vid 2 och började städa mitt rum och ska snart börja med att ta köket, tog fram lite chilinötter och satte mig vid datorn och kollade igenom youtube.com.
Jag har ju haft en annan blogg innan för 1 år sedan och hittade ett par filmer därifrån och som även ligger uppe på youtube, roligt att se hur mycket man förändrats. Jag har ju gått ner en del.

Detta är en av dem filmerna:




Denna filmen gör mig så deprimerad, jag åkte ut för en trafikolycka för snart 2 år sedan och detta klippet när vi dansar i skolan är bara ett par timmar innan olyckan den 1 april 2010.
Jag skulle få skjuts till min dåvarande pojkvän utav min kompis. Han körde en crossmoppe, sorgligt nog har han cancer och han ser inte så bra på vänstra ögat eftersom han har en hjärntumör. Han skulle svänga i rondellen, såg inte audin på vänstra sidan och körde rakt in i den. Mopeden blev kvaddad, backspegeln på bilen krossades och vi båda flög av mot marken. Min kompis klarade sig med lindriga skador medans jag fick föra till sjukhuset och ligga inne på akuten i 8 timmar. Dem röntgade mig och sa att kroppen hade klarat sig. 2 veckor senare ringde Kungälvs sjukhus och sa att dem hade hittat hittat en spricka i foten. Jävla fittor tänkte jag då.

Nu kan jag inte springa 20 meter förrens benet ballar ur, knappt dansa eller vara med och idrotta. Ryggen har ju även tagit skada den med.

Så på denna videon så var det sista gången jag dansade.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-10-08 @ 17:50:53   

Dagens blogg

Kan ni tänka er att detta är första gången jag tipsar er om en blogg?
Har aldrig gjort det innan tror jag, känns rätt så kul att göra det faktiskt.
Jag var inne och kollade lite på denna tjejens blogg: http://selinaa.blogg.se
Tjejen heter Selina, 15 år gammal och bor i Sundbyberg, berättar om sin vardag och en massa smått och gott. Jag har lästa lite av hennes inlägg och tycker att hennes blogg är väldigt bra.


                                           http://selinaa.blogg.se

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-10-07 @ 15:27:38   

USA

Ligger hemma med sjukan igen, skolan ringde mig såklart och frågade vart jag tagit vägen.
Jag har förklarat för dem minst tusen gånger och dem är medvetna om redan att jag har haft antingen halsfluss/körtelfeber och är på bättringsvägen. Får nästan tatuera in det i pannan på dem så att dem fattar det, blir så förbannad.

Jag sitter just nu och kollar igenom lite gamla bilder på min dator och hittade bilder ifrån USA 2007 ( Tampa Bay, Florida).
Där såg man ju helt okej ut, allt var bra det året kan man säga. Har precis kommit in i tonårslivet med mitt svarta underhår och det oskuldfulla leendet på mina läppar.







Sist men inte minst en bild på mig och min kära far. Känner knappt igen mig, undrar nästan lite om jag blivit plastikopererad i sömnen mån tro? ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-10-07 @ 12:08:32   

Min egentid

Jag åkte till psykologen idag och pratade lite, fick en akuttid hos henne så det kändes bra att få prata ut lite med tanke på att jag vart sjuk i en vecka (vilket jag fortfarande är) så har inte kunnat göra så mycket.
Tråkigt nog är det att dem alltid har lediga tider just på skoltid. Känns väldigt dumt när jag har fått en sådan hög frånvaro när jag vart sjuk.

Jag vet inte hur det ser ut när ni sitter och läser min blogg att min design är helt skev?
På min dator så syns en design som jag hade förra veckan typ, sedan när jag ska logga in och blogga på skolans dator så är det en design som är lite gråaktig och man får hålla pilen över för att se bilderna och det är så jag vill ha det på min blogg. Ni kan se designen men inte jag, skumt!



Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Isabella | 2011-10-06 @ 16:38:34   

Gårdagens köp!




Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Isabella | 2011-10-06 @ 00:07:08   

Fotografering



Här är dagens outfit. Jag fick inte med hela för det var väldigt krångligt att kunna få med hela kroppen eftersom jag fotade med mobilen ( svårt att böja sig).  Jag hade på mig en rutig skjorta, vitt linne, svarta leggins och skor ifrån Vagabond. Det enda jag har koll på är klockan som kommer ifrån Kappahl.
Vi fotades i skolan idag så jag kikade lite på kortet och det var nog det mest bedrövligaste jag sett i hela mitt liv tror jag.
Jag blir bara allt värre med åren komna. ;)



Uterummet som våran lilla fotostudio. Dockan på stolen som kallas för " Litigegu" sitter och poserar.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-10-05 @ 23:48:02   

Visste ni att...

Min mamma har vart med i en tv serie på 90 talet? ;)
Hon var och gästade ungdomserien "Glappet" år 1997, Glappet är 90 talets andra avenyn. Handligen är inte detsamma. Det handlar om 2 unga tjejer som snabbt vill ge sig ut i vuxenlivet. Jag har kollat lite på serien och den verkar ändå helt okej.

Här är ett klipp, dålig kvalite men hittade ingen bättre.

Hon sitter med svart klänning, långt utsläppt hår och med en cello.
Pausas på:    0:11



Sedan pausar du denna på: 0:07 - 0:10
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-10-04 @ 14:48:53   

NU HAR JAG FÅTT NÄTVERK!



Vilket betyder att jag kommer att kunna ha ännu mera tillgång, lägga upp hemmavideos, dagens outfit och massa annat smått och gott för att göra bloggen ännu bättre!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Isabella | 2011-10-03 @ 22:26:50